Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Μια βραδιά στο Γκελζενκίρχεν

Ιστορία καλείται να γράψει το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Με θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία στον αγώνα με την Σάλκε της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, θα φθάσει πολύ κοντά στην ολική ανατροπή των δεδομένων στον 2ο όμιλο. Από ουραγός των δύο πρώτων αγωνιστικών, θα μπει στο κόλπο της κατάκτησης της μίας απ' τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Αν τα καταφέρει, θα μείνει αξέχαστη η βραδιά στο Γκελζνκίρχεν.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Φαίνεται, όμως, ότι έχει καταλήξει στην ομάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Σάλκε. Τερματοφύλακας θα είναι ο Κάρολ, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Τοροσίδης και Χολέμπας, με τον Κοντρέρας να έχει δίπλα του τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Μοδέστο, Μανιάτης και Γκρέκο θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής, οι Αμπντούν και Μασάντο θα καλύψουν τις πτέρυγες, ενώ ο Μήτρογλου φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη απ' τον Τζίμπουρ για το ρόλο στην κορυφή της επίθεσης. Θέση, πάντως, διεκδικεί ο Φουστέρ ο οποίος αν προτιμηθεί, τότε ο Αμπντούν θα μείνει στον πάγκο.
Να σημειωθεί πως την προσπάθεια των παικτών του Ζαρντίμ θα στηρίξουν περίπου 5.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων».
Διαιτητής έχει οριστεί ο Ολλανδός, Μπιόρν Κούιπερς. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης σούπερ-μάρκετ είχε σφυρίξει για τελευταία φορά το Σέλτικ -Μπαρτσελόνα (2-1). Ο Μπιόρν Κούιπερς δεν έχει «σφυρίξει» αγώνα του Ολυμπιακού.
Απ' την πλευρά του, ο τεχνικός της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει τον Ιμπραΐμ Αφελάι και τον Χόγκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: