Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ρονάλντο: «Η Ρεάλ το Champions League»

Ρονάλντο: «Η Ρεάλ το Champions League»
Σίγουρος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το φετινό Champions League εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει βάλει αυτοσκοπό τα τρόπαια. Ο επιθετικός των «μερέγχες», στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν προπονητή με πνεύμα νικητή.

«Όλα γυρίζουν γύρω από το Champions League. Ο καθένας μπορεί να το νιώσει αυτό, ακόμη και στον δρόμο. Όλοι ξέρουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο δέκατο ευρωπαϊκό κύπελλο. Είναι όνειρό μου να κερδίσω ξανά το Champions League. Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι», πρόσθεσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος ζωής που δεν σου επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα. Χρειάζεται θυσίες. Πρακτικά, για μένα όλα περιστρέφονται γύρω από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι κορυφαίος, για να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο. Προσωπικός μου σκοπός είναι να εργαστώ τόσο σκληρά όσο και πέρυσι, να σημειώνω γκολ και να κερδίζω τρόπαια».
Όσον αφορά τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ρονάλντο τόνισε:

«Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι το νούμερο ένα. Είναι υπέροχο να εργάζεσαι μαζί του, ιδιαίτερα αν είσαι παίκτης που δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από τις νίκες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: