Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Διλμπέρης: «Οι ιθύνοντες πρέπει να σκεφτούν και λίγο τους ποδοσφαιριστές»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών αλλά και για το Πρωτάθλημα το οποίο χαρακτήρισε Μαραθώνα.

Για τον αγώνα είπε:

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που επικράτησε κυρίως η δύναμη. Βάλαμε το γκολ και το διαχειριστήκαμε.

Όσον αφορά τώρα την αυριανή μέρα της ομάδας, μας προβληματίζει ότι δεν ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι. Πρέπει να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις. Σε προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Πρέπει να τα συνδυάσουμε και τα δύο και να κάνουμε καλές εμφανίσεις.

Είναι ωραία να είσαι στις πρώτες θέσεις αλλά η διαχείριση είναι δύσκολη γιατί πρέπει να αξιολογήσουμε όλους τους παράγοντες και να αξιοποιήσουμε όλο το υλικό γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας Μαραθώνα».

Για τις πολλές ισοπαλίες της 10ης αγωνιστικής:

«Το πρωτάθλημα έτσι όπως ξεκίνησε είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Οι ομάδες παίζουν Τετάρτη, Κυριακή και είναι πονεμένες. Πολλές ομάδες αναγκάζονται να παίζουν με τους ίδιους παίκτες για συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτό το Πρωτάθλημα σε ορισμένα παιχνίδια ελκύει περισσότερο από παιχνίδια Σούπερ Λίγκας. Πρέπει οι ιθύνοντες και οι υπεύθυνοι να σκεφτούν και λίγο τους ποδοσφαιριστές γιατί όταν μπαίνουν στη διαδικασία να παίζουν κάθε μέρα τίθεται και θέμα τραυματισμών. Αν είναι να τραβήξουμε λίγο τις ημερομηνίες να το κάνουν, θα κάνει καλό στους ποδοσφαιριστές».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: