Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αχ, αυτή η ήττα από τη Σέλτικ!!

Αχ, αυτή η ήττα από τη Σέλτικ
Η εντός έδρας ήττα από τη Σέλτικ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Champions League φαίνεται ότι «πόνεσε» περισσότερο τη Σπαρτάκ Μόσχας και όχι αυτή από τη Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ουνάι Έμερι. «Οι τρεις βαθμοί από αυτό το παιχνίδι είναι που μας λείπουν τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η ήττα σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, μας αφήνει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη, αφού χάσαμε και μαθηματικά τις ελπίδες για το Europa League. Κάνοντας έναν απολογισμό στον όμιλο, θα έλεγα ότι τα πράγματα έγιναν άσχημα για εμάς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σέλτικ. Οι τρεις βαθμοί από αυτό το παιχνίδι είναι που μας λείπουν τώρα» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ουνάι Έμερι, που πρόσθεσε:

«Η Μπαρτσελόνα ήξερε τι ζητούσε από το παιχνίδι, αλλά αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, πιθανότατα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για μας. Η πρόκριση στην επόμενη φάση ή έστω η τρίτη θέση ήταν στόχος μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια είναι ότι το Champions League σε αποσπά από τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά πλέον θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ρωσικό πρωτάθλημα, ώστε να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε μια θέση στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν.

Όσο για τη Μπαρτσελόνα, φαίνεται ότι υπάρχει συνέχεια στη δουλειά του Πεπ Γκουαρντιόλα, παρότι έχουν προστεθεί νέα πρόσωπα στην ομάδα. Απόψε, είδαμε από τους Ισπανούς αυτό που περιμέναμε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: