Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Δύσκολα κόντρα σε Ολυμπιακό»

«Δύσκολα κόντρα σε Ολυμπιακό»
Η πιο κρίσιμη αναμέτρηση είναι για την Σάλκε η προσεχής, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του Champions League, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή των Γερμανών, Χορστ Χελντ.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής στη σεζόν για εμάς. Έχουμε καλή ευκαιρία να φτάσουμε στα νοκ-άουτ και να πάμε καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό και ευχάριστο βήμα για τον σύλλογο και στη σωστή κατεύθυνση για να αποδείξουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει», σημείωσε αρχικά ο Χελντ, ο οποίος πρόσθες,ε όσον αφορά την αγωνιστική ποιότητα των «ερυθρόλευκων»:

«Ο Ολυμπιακός έρχεται με δύο νίκες εδώ και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή η ομάδα έχει δυνατή θέληση και έχει πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο. Πρέπει να μας νικήσουν αφού με τη θέση τους στη βαθμολογία δεν τους αρκεί η ισοπαλία. Αυτό είναι ευκαιρία για εμάς».

Τέλος, ο γενικός διευθυντής της Σάλκε τόνισε «Είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό. Θα ήθελα να κρατήσω τις προβλέψεις για μένα, αλλά είναι σημαντικό η ομάδα μας να είναι συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό και να επιτεθεί. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και το έχουμε δείξει φέτος στο Champions League αρκετές φορές. Είμαι σίγουρος ότι με την υποστήριξη των οπαδών μας θα έχουμε καλή ευκαιρία να πάρουμε το ματς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: