Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Βγάζει εκτός κάδρου Προύντζο, Μαζαράκη ο Σάββας!!

Βγάζει εκτός κάδρου Προύντζο, Μαζαράκη ο Σάββας
Με διευκρινιστική δήλωση που έκανε την Τρίτη και σε σχέση με όσα είχε πει τη Δευτέρα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας που κατήγγειλε «στήσιμο» στις αξιολογήσεις των διαιτητών τον Αύγουστο, έβγαλε εκτός… κάδρου τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Προύντζο και Μαζαράκη, «καρφώνοντας» με αυτό τον τρόπο τους Δούρο, Μπριάκο, Κουρίδη και Σταθόπουλο.

Ο Χρήστος Σάββας έκανε στην ιστοσελίδα soccerplus.gr την ακόλουθη δήλωση:

«Προς αποφυγήν παρερμηνειών για όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΙ, δηλώνω ότι η αναφορά μου στους κ.κ. Προύντζο και Μαζαράκη έχει να κάνει μόνο με την καταψήφιση πρότασης μου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για τα όρια ηλικίας διαιτητών σε σχέση με τους πίνακες της περιόδου 2012-13. Όλα όσα είπα στην συγκεκριμένη εκπομπή για τα δύο μέλη της ΚΕΔ και για άλλα πρόσωπα τα οποία είναι πολλά χρόνια στην ΕΠΟ, ισχύουν και με την παρούσα δήλωση τα επιβεβαιώνω».

Τα δύο μέλη της ΚΕΔ στα οποία αναφέρεται ο κ. Σάββας, είναι ο Γιώργος Δούρος και ο Θανάσης Μπριάκος, ενώ τα άλλα πρόσωπα τα οποία είχε αναφέρει είναι ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Άρης Σταθόπουλος.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, ο οποίος έχει ήδη πάρει κατάθεση από τον Χρήστο Σάββα, τον Βασίλη Γκαγκάτση και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας, Γιάννη Καλύβα. Επίσης, ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του και την επιστολή του Κύρου Βασάρα προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, με την οποία περιγράφει τη διαδικασία καταρτισμού των πινάκων διαιτητών, διαχωρίζοντας τη θέση του και καταγγέλλοντας ότι είχαν προαποφασιστεί από τους Δούρο και Μπριάκο. Στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσει και ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ και νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: