Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ποντάρει σε Μανωλά!!

Ποντάρει σε Μανωλά!
Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα με τη Σάλκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει για τις τελικές του επιλογές κάποιες εκ των οποίων έδειξε και στην τελευταία προπόνηση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται να έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του Σιόβα για το κέντρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Κοντρέρας.

Ο Έλληνας διεθνής έχει προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες ημέρες έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Δεν έπαιξε κόντρα στην Κέρκυρα και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, κάτι που αντίστοιχα συμβαίνει και τον Κοντρέρας.

Ο Κάρολ θα παραμείνει στη θέση του τερματοφύλακα, και οι Χολέβας και Τοροσίδης στα δύο άκρα της άμυνας.

Παρά το γεγονός ότι μπέρδεψε τα πράγματα στη μεσαία γραμμή, η σύνθεση φαίνεται να παραμένει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια… Μανιάτης, Μοντέστο και Μασάντο αναμένεται να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Στον επίθεση ο Μήτρογλου θα αγωνιστεί και πάλι, με τον Τζεμπούρ να μένει στον πάγκο. Στο ένα άκρο θα είναι ο Γκρέκο και στο άλλο –πιθανότατα- ο Αμπντούν ο οποίος βρίσκεται εξαιρετική κατάσταση παρά έναντι του Φουστέρ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: