Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τα e-mail έπεφταν... βροχή

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμένεται μέχρι την Κυριακή στην Τούμπα για το ντέρμπι με το Ολυμπιακό.
Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται μέχρι το προσεχές Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, μια και θα παρακολουθήσει από κοντά (κι από τη νέα κι επιβλητική του σουίτα στο γήπεδο της Τούμπας) το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ομως ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «SportDay», το προσωπικό του e-mail πήρε... φωτιά, μια κι αρκετοί συνεργάτες του το... βομβαρδίζουν προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει στον ΠΑΟΚ και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει άμεσα να γίνουν για να μείνει στο παρελθόν η αγωνιστική κοιλιά, είτε μέσω των μεταγραφών είτε μέσω άλλης διαδικασίας. Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, αρκετά μέτωπα είναι ανοιχτά και ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύσεις είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σίγουρα θα συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, είτε πριν είτε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μια και ο μεγαλομέτοχος συνηθίζει να πηγαίνει (όπως με τον Αρη) στα αποδυτήρια και να μιλάει στην ομάδα για τα άσχημα και τα καλά στοιχεία που διέκρινε.  Πάντως ο Γιώργος Δώνης θα προσπαθήσει να μιλήσει για περισσότερο χρονικό διάστημα με το αφεντικό της ομάδας, μια και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να οριστεί το μπάτζετ, τόσο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου όσο και για εκείνες του προσεχούς καλοκαιριού.  Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε ορισμένα σημεία (σχετικά με τις μεταγραφές) από τις δηλώσεις του Σαββίδη στο «Βελλίδειο». Η φράση «και την Μπαρτσελόνα να φέρουμε τον χειμώνα πάλι δεύτεροι θα βγούμε» έπαιξε πολύ, ενώ είχε σχολιάσει και ότι «μπορούμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες, αλλά το καλοκαίρι θα δημιουργήσουμε. Η πολιτική των μεταγραφών του χειμώνα θα έχει χαρακτήρα αποκατάστασης του ασθενούς. Εως το καλοκαίρι ελπίζω ότι θα έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική, που για την υλοποίησή της θα κάνουμε τις ανάλογες επενδύσεις».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Το αρχικό πλάνο
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στην προσεχή μεταγραφική περίοδο στόπερ, χαφ και αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, στην ιδανική περίπτωση που είναι 100% έτοιμοι οι Λόρενς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ και ο Γκαρσία αποθεραπευτεί πλήρως, τότε ο Δώνης θα έχει πετύχει... επτά μεταγραφές, μια και μέχρι σήμερα κανένας από τους παραπάνω δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.
Σε ό,τι αφορά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τερματοφύλακα ( ο Χακόμπο δεν θα ανανεώσει), δύο τουλάχιστον στόπερ, αριστερό μπακ (ο Σταφυλίδης θα πάει στο Λεβερκούζεν και ο Λίνο δεν θα ανανεώσει), δεξί μπακ (δεν θα ανανεώσει ο Ετο), μέσο για τον άξονα, μεσοεπιθετικούς και φορ, αν πουληθεί ο Κλάους.sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: