Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τα κηρύγματα και τα παραδείγματα!

Ωραία τα είπε ο Δώνης στους παίκτες του, με αφορμή και το τελευταίο κρούσμα απειθαρχίας στον ΠΑΟΚ. Είπε, δηλαδή, για τις συμπεριφορές των παικτών και τις κόκκινες..."Γίνονται πράγματα στα επίσημα παιχνίδια που μας εκθέτουν και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί γίνονται. Όπως εσείς οι ποδοσφαιριστές ζητάτε από το τεχνικό τιμ να σας προστατεύει σε δύσκολες στιγμές για σας, έτσι και ο καθένας από εσάς πρέπει να προστατεύει το τεχνικό τιμ και να μην κάνετε ενέργειες που το αφήνουν εκτεθειμένο".
Ο Δώνης, όμως, τα έλεγε μόνο για τους παίκτες ή και για τον εαυτό του; Όλοι, άλλωστε, θυμούνται τι έκανε στο ντέρμπι με τον Άρη όταν αποβλήθηκε και ο ίδιος επειδή εξύβρισε τον Κάκο, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.
Σε τόσα ματς δεν έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Δώνης. Τα ξέχασε; Και τα αναφέρουμε αυτά, επειδή καλά είναι τα κηρύγματα, όμως κάποιος πρέπει να δίνει και το παράδειγμα.
Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, γίνεται χαμός από τις αποβολές φέτος. Και παικτών, αλλά και  του προπονητή. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι έξω φρενών ο Σαββίδης...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: