Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Ομάδα με προσωπικότητα ο Αστέρας»

Την πεποίθηση ότι ο Αστέρας Τρίπολης «χτίζει» προσωπικότητα εξέφρασε ο Λεάντρο Άλβαρες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ομάδα με προσωπικότητα ο Αστέρας»
Ομάδα με προσωπικότητα χαρακτήρισε ο Λεάντρο Άλβαρες τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως με τα τελευταία αποτελέσματα οι Αρκάδες έχουν αυξήσει την αυτοπεποίθησή τους κάτι που φαίνεται και με τα αποτελέσματα που παίρνουν.

Ακόμη, ο 31χρονος άσος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, επισημαίνοντας πως δεν ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ μπροστά τους έχουν το Κύπελλο και τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό.

Για τη νίκη κόντρα στη Βέροια:
«Δεν ξέρω αν ήταν ωραίο παιχνίδι και αν παίξαμε καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, αλλά ο αγώνας εξελίχτηκε σαν έργο. Η Βέροια, που είναι μία ομάδα που κινδυνεύει να πέσει, μας δυσκόλεψε αρκετά. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλες οι αναμετρήσεις από εδώ και στο εξής είναι τελικοί για εμάς. Δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση, τα καταφέραμε με τη νίκη».

Για την εικόνα της ομάδας:
«Είναι πολύ σημαντικό όταν βλέπεις τα στατιστικά της ομάδας σε επίθεση και άμυνα. Σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Η ομάδα μας έχει χτίσει προσωπικότητα και αυτό φαίνεται από παιχνίδια όπως με τον Παναθηναϊκό που κυνηγούσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, στο δεύτερο γύρο έχουμε ήδη καταλάβει τα λάθη που κάναμε στον πρώτο και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Έχουμε την ικανότητα και τους παίκτες για να παίρνουμε εκτός έδρας νίκες».

Για τον τεχνικό της ομάδας Σάκη Τσιώλη:
«Και εγώ όταν βλέπω και ακούω τις δηλώσεις του γίνομαι χαρούμενος, δείχνει ότι πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Σιγά-σιγά μέσα στη χρονιά θέτουμε τους στόχους μας. Δεν ξεκινήσαμε από την αρχή με αυτούς τους στόχους και ακόμη έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και τα πλέι οφ. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει πριν τη λήξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: