Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο... αήττητος Διούδης!

Για τέταρτη φορά κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα ο Σωκράτης Διούδης, με τους «κίτρινους» να παίρνουν ισάριθμα θετικά αποτελέσματα.

Μπορεί να είναι σύμπτωση, ίσως όμως και όχι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι Θεσσαλονικείς παραμένουν αήττητοι στα παιχνίδια που την εστία τους υπερασπίζεται ο νεαρός πορτιέρο. Ο Διούδης ήταν εκείνος που βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Βελλίδη και κατάφερε να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη.
Το ίδιο έκανε και σε ακόμα ένα από τα άλλα τρία ματς που έπαιξε στο φετινό πρωτάθλημα. Εκείνο το 0-0 με τον ΟΦΗ πάντως, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για τους «κίτρινους». Παράλληλα ο διεθνής άσος είχε παίξει και στο αμέσως επόμενο ματς της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου το σκορ ήταν 1-1, αλλά και στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα, που έληξε με το ίδιο αποτέλεσμα (1-1).
Η τελευταία εμφάνιση πάντως του Διούδη με τη φανέλα του Άρη, δεν του άφηνε ευχάριστες μνήμες, αφού ήταν η βαριά ήττα από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» με 3-1 για το Κύπελλο.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: