Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πουλίδο στο Metropolis: «Δεν βοήθησαν οι αλλαγές προπονητών την ομάδα»

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη, Ρούμπεν Πουλίδο, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και για τη μάχη που θα δώσει ο Άρης για τη σωτηρία.


Για το πόσο δύσκολο ήταν το χθεσινό παιχνίδι:

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα και μας δημιούργησε επιπλέον πίεση. Το βλέπαμε και στον κόσμο. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς. Όταν είναι τόσο δύσκολο τα πράγματα συμβαίνουν δυσάρεστα και ευχάριστα. Είναι δύσκολα αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τη δική μας προσπάθεια, η χθεσινή νίκη μας δίνει άλλον αέρα».

Για το αν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν πιο εύκολα στις δυσκολίες:

«Τα πράγματα όπως είπα είναι πάρα πολύ δύσκολα και θα είναι μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Δεν έχει να κάνει μόνο με ποδόσφαιρο αλλά και με περιστάσεις. Είναι κι άλλες ομάδες στην ίδια μοίρα με εμάς. Οι προσθήκες που έγιναν όχι ότι δεν είναι καλές αλλά η παραμονή θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες.

Η ένταση και το πάθος πρέπει να διακρίνει την ομάδα απ? εδώ και πέρα. Έχουμε συγκεκριμένο στόχο και θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο Άρης παλεύει με άλλες ομάδες για την παραμονή που έχουν πιο έμπειρους παίκτες στο δυναμικό τους. Εμείς είχαμε περιορισμό στις μεταγραφές αλλά αυτοί είμαστε και εμείς πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο».

Για τις ομάδες που θα δοθεί μάχη για την παραμονή:
«Κέρκυρα, Βέροια, Πλατανιάς, Πανιώνιος θεωρώ ότι είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία ίσως και η ΑΕΚ. 30-32 θεωρώ ότι είναι το όριο των βαθμών για την παραμονή. Πρέπει να ξεπεράσουμε το όριο αυτό ώστε να ηρεμήσει η ομάδα».

Για τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας:

«Είναι κάτι που έχω πει πολλές φορές. Είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο η στήριξη αλλά ότι είναι συνειδητοποιημένοι γιατί ήξεραν ξεκάθαρα ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας. Είναι δύσκολο για μια ομάδα με τέτοια δυναμική να παλεύει για τη σωτηρία και να πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος. Η στήριξη του κόσμου έφερε ηρεμία στη ομάδα και στα αποδυτήρια. Ο στόχος θα επιτευχθεί μόνο εάν είμαστε όλοι ενωμένοι».

Για τον Μιχαλήτσο και τη στήριξη που έδειξαν οι παίκτες στο πρόσωπό του:

«Εμείς είμαστε επαγγελματίες και δουλεία μας είναι να συνεργαζόμαστε με όποιον προπονητή βρίσκεται στην ομάδα. Αυτό κάναμε με τους προηγούμενους, αυτό κάνουμε και με τον Μιχαλήτσο που τον ξέραμε και προέρχεται από τον Άρη. Ήρθε να συνεισφέρει το μέγιστο και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια του. Πολλές αποφάσεις δεν είναι δικές μας αλλά θέμα της διοίκησης».

Για το αν πιστεύει ότι θα σώσουν την παρτίδα είπε:

«Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε. Αυτό έχει να κάνει με το πάθος που δείχνουμε όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Υπήρξαν πάρα πολλές αλλαγές μέσα στη σεζόν και πολλές αλλαγές προπονητών οι οποίες αποδείχτηκε ότι δε βοήθησαν. Αν παρουσιαστούμε όμως όπως στο τελευταίο παιχνίδι, με ένταση και πάθος, θα τα καταφέρουμε και θα ατενίζουμε καλύτερα στο μέλλον».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: