Ο Τάσος Νικολογιάννης «κατακεραυνώνει» στο blog του στο gazzetta.gr παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για την εμφάνισή τους με τον Άρη.
Μιλάμε ότι πλέον δεν έχεις λόγια για αυτό το σκορποχώρι που έχει το …θράσος να φοράει το τριφύλλι στο στήθος. Να βρίσεις; Πόσο να βρίσεις ακόμα; Να σκάσεις από την στενοχώρια; Ρε δεν πάνε στο δ……, που θα χαλάσουμε την υγεία μας για αυτούς που δεν έχουν ούτε τσίπα. Το μόνο, που μπορείς να κάνεις σαν οπαδός του Παναθηναϊκού αυτή την εποχή είναι μήνυση, για τον διασυρμό ενός μεγάλου συλλόγου που έχει γίνει ο πιο εύκολος αντίπαλος. Οι παίκτες; Στην κοσμάρα τους. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
 
Και μην πεις κανείς ότι είναι απλήρωτοι, διότι και οι παίκτες της ΑΕΚ είναι απλήρωτοι και οι παίκτες του Αρη είναι απλήρωτοι και «δαγκώνουν» στο γήπεδο. Ο προπονητής; Το έγραψα και μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ο τελευταίος είναι που φταίει, αφού δεν ήρθε μόνος του, κάποιος τον έφερε και οι Ισπανοί δεν το πίστευαν. Και φυσικά επειδή μας αρέσουν οι κρεμάλες ο Φάμπρι δεν φταίει για τις τραγικές επιλογές του καλοκαιριού. Αλλοι τις έκαναν και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στην διάρκεια της χρονιάς. Από κει και πέρα η επιλογή του Χοκί(που στο δεύτερο ημίχρονο με την Ξάνθη έδειξε καλά στοιχεία) αντί του Μαυρία εξέθεσε τον Ισπανό , αλλά είπαμε με ελάχιστες εξαιρέσεις(Περιστέρι, Τρίπολη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό), ο Παναθηναϊκός φέτος έχει το ίδιο χάλι αν και έχουν περάσει τρεις προπονητές από τον πάγκο(Φερέιρα, Ρότσα, Φάμπρι) και οσονούπω βλέπω και τον τέταρτο να …έρχεται. Η διοίκηση; Το ένα λάθος μετά το άλλο. Λάθος επιλογές, λάθος διαχείρηση κρίσεων, λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις. Τουλάχιστον ας αποδειχθεί στη συνέχεια ότι γίνεται κάτι σωστό, για να χτιστεί μία ομάδα με προοπτική –και όχι με μαθητευόμενους μάγους- σε καίρια πόστα. Εγώ δεν το βλέπω , αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
 
Ο κόσμος; Όταν η ομάδα αρχίζει και βγάζει υγεία στο γήπεδο ανεξάρτητα με αποτελέσματα θα αγκαλιάσει την προσπάθεια. Οσο επικρατεί αυτό το μπάχαλο κανένας δεν θα πατάει. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έχει γίνει αρρώστεια. Και την ίδια ώρα βλέπουν όλους στην Παιανία να αμολάνε αετό…. Αυτό το σκορποχώρι έχει γίνει ο καρπαζοεισπράκτορας της Ελλάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Ξάνθη , τώρα ήταν η σειρά του Αρη, πιο πριν ήταν ο Λεβαδειακός, ο Πανθρακικός και…..και…..και….Και επειδή εσείς εκεί στον Παναθηναϊκό  δεν έχετε τσίπα ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και πιστεύω ότι έχει στο στόμα του αυτό : Ρε αει……στο δια…….Είστε ανίκανοι, άσχετοι, αδιάφοροι και επικίνδυνοι!
 
ΥΓ: Δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι ιδιαίτερα. Απλά ο Αρης έδειξε ότι έχει …καρύδια και κέρδισε.
ΥΓ2: Το νου σας ρεμάλια. Εξι βαθμοί είναι η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.