Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μπάρος»

Στον ΠΑΟΚ έστελναν τον Μίλαν Μπάρος οι Σέρβοι, με τον 31χρονο Τσέχο επιθετικό να υπογράφει τελικά στην τσεχική, Μπάνικ Οστράβα. Ο Μπάρος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο έμπειρος παίκτης επιστρέφει στο τσεχικό πρωτάθλημα, για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από το πέρασμά του από την Τουρκία, όπου έμεινε 4,5 χρόνια. Μάλιστα η τσεχική ομάδα ανακοίνωσε ήδη την απόκτησή του.
Όπως τονίζει η ιστοσελίδα «sportal.rs», οι επαφές του «Δικέφαλου» του Βορρά με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε μετά την ανακοίνωση της Μπάνικ Οστράβα. Ο Μπάρος δεν είχε έτσι και αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει λήξει η προθεσμία για την απόκτηση παικτών.
Το σερβικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ, πλέον, με τα ρωσικά χρήματα που διαθέτει είναι ένα αρκετά αξιοσέβαστο club. Η ελληνική ομάδα ήρθε σε επαφή με τον Μίλαν Μπάρος, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς».
Και υπογραμμίζει στην συνέχεια: «Το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ θέλει να τερματιστεί η κυριαρχία των δύο αθηναϊκών ομάδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, και για το σκοπό αυτό φέτος προσέλαβε ήδη μερικούς αξιόπιστους παίκτες, όπως ο Βούκιτς, ο Ιτάνζ, ο Ολίσε, ο Σίλντενφελντ, ο Κατσουράνης και ο Καμαρά. Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Μπάρος με την Γαλατασαράι ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου και μετά θα μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»   novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: