Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Καλαφατάκης: «Διαδικαστικού χαρακτήρα ο αγώνας»

Καμία κριτική δεν ήθελε να κάνει ο Γιώργος Καλαφατάκης για την ήττα (97-72) του Ίκαρου Καλλιθέας από τον Παναθηναϊκό, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Καλαφατάκης: «Διαδικαστικού  χαρακτήρα ο αγώνας»
Αφού ο αρχικά ο Γιώργος Καλαφατάκης συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου, στη συνέχεια δήλωσε πως η ήττα (97-72) του Ίκαρου Καλλιθέας από τους «πράσινους» δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης:

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλου. Ο αγώνας ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα για εμάς. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Βρίσκομαι μια εβδομάδα στην ομάδα και ήθελα περισσότερο να ανεβάσουμε την ψυχολογία ορισμένων παιδιών, γιατί έχουν ταλέντο και ξέρουν πολύ μπάσκετ και ευτυχώς που αυτό το πήραμε σήμερα. Δεν επιδέχεται κριτικής και τεχνικής ανάλυσης το παιχνίδι από την πλευρά μας. Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και περιμένουμε και τους τραυματίες τους οποίους από τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα τους έχουμε κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: