Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Δυνατή προπόνηση»

Ως μία δυνατή προπόνηση ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στη Ζαλγκίρις χαρακτήρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης τη νίκη (97-72) του Παναθηναϊκού επί του Ικάρου Καλλιθέας.

Πεδουλάκης: «Δυνατή προπόνηση»
Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ίκαρο Καλλιθέας, όμως έμεινε ευχαριστημένος με την ομαδική διάθεση των παικτών του, οι οποίοι μέτρησαν συνολικά 28 ασίστ, στη νίκη (97-72) επί του συνόλου του Γιώργου Καλαφατάκη.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή προπόνηση, να έχουμε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι στο μυαλό, πνευματικά, γιατί μετά τον τελικό του Κυπέλλου είχαμε “αδειάσει” κάπως. Κρατάμε το ομαδικό πνεύμα κάτι που φαίνεται στις 28 ασίστ. Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε… Δεν νομίζω ότι χρίζει περισσότερης τεχνικής ανάλυσης το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ίκαρο και εμείς… συνεχίζουμε», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Με τη σειρά του, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπογράμμισε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε εντολές να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατά, να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού. Ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια κυρίως στην Ευρωλίγκα να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Καταφέραμε με τη δυνατή άμυνα και συγκέντρωση στο συγκεκριμένο κομμάτι να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο. Όλοι γνωρίζαμε άλλωστε τι συνέβη στον πρώτο γύρο. Τα υπόλοιπα κύλησαν ομαλά και ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: