Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Λεφτά και επισήμως στην ΑΕΚ!

Τη… βούλα στην απόφαση με την οποία δέχεται την ταμειακή διευκόλυνση των 400.000 ευρώ έβαλε η ΑΕΚ. Επιβεβαίωνεται πως το δάνειο είναι άτοκο και ορίζεται στον Σεπτέμβρη η προθεσμία αποπληρωμής του.

Λεφτά και επισήμως στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης με εταιρεία του εξωτερικού, μέσω της οποίας θα λάβει άτοκα 400.000 ευρώ.

Αφού επιβεβαιώνει λοιπόν τον τρόπο που αυτά θα διατεθούν (300.000 για τις ανάγκες της ΠΑΕ και 100.000 ευρώ για την Ερασιτεχνική) και ορίζει ως deadline για την επιστροφή τους τον προσεχή Σεπτέμβρη (όταν και θα λάβει την πρώτη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου της νεάς χρονιάς), ξεκαθαρίζει ότι η συμφωνία ισχύει μόνο εφόσον φτάσουν στα ταμεία της εντός τριών ημερών.

Κατά τ’ άλλα, ανακοινώθηκε πως οι Δημητρέλος και Βαλασόπουλος παρουσίασαν τα οικονομικά στοιχεία που τους είχαν ζητηθεί από τα νεοεισελθόντα μέλη του Δ.Σ. και υπήρξε δέσμευση πως θα δοθούν επιπλέον τέτοια, εφόσον τους ξαναζητηθεί.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α. Η υπογραφή της σύμβασης με εταιρεία του εξωτερικού και τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτής κ. Θεόδωρο Λιμοντζόγλου για χορηγία άτοκου δανείου ποσού 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 300.000 για την ΠΑΕ και 100.000 για την Ερασιτεχνική έναντι οφειλών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποχρεούται να επιστρέψει το ως άνω ποσό τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ειδικώς συμφωνήθηκε ότι αν εντός τριών ημερών από σήμερα δεν μπουν τα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ανωτέρω συμφωνία δεν θα έχει καμία ισχύ.

β. Επίσης, όπως είχαν υποχρέωση, οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρέλος και Παναγιώτης Βαλασόπουλος έκαναν την παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων που τους είχαν ζητηθεί, ενώ η συγκεκριμένη ενημέρωση θα συνεχιστεί αν ζητηθεί από οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: