Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κοέλιο: «Για την οικογένεια μου και τον κόσμο»

Μεγάλη ανάσα χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη, του που ήρθε με το δικό του γκολ, ο Νούνο Κοέλιο μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι

Κοέλιο: «Για την οικογένεια μου και τον κόσμο»
Ο αμυντικός μέσος των Θεσσαλονικέων, εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και συνάμα ανακουφισμένος από την σημαντική νίκη, ωστόσο επισήμανε πως μπροστά, υπάρχει πολύς δρόμος.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Μένω με τους τρεις βαθμούς, τους οποίος χρειαζόμασταν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η νίκη μας δίνει ηθικό για τη συνέχεια» δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος και πρόσθεσε για τη φάση του γκολ: «Έγινε το κόρνερ, νομίζω ο Νταβίντ έκανε την πρώτη κεφαλιά (σ.σ την έκανε ο Παπαστεριανός) και η μπάλα ήρθε σε εμένα που ήμουν απέναντι στην εστία και σκόραρα» είπε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Πήραμε μεγάλη ανάσα. Όπως είπα, μας δίνει ηθικό η νίκη γιατί έχουμε μία άπειρη ομάδα που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες. Έχουμε ηθικό και πάθος για τη συνέχεια μετά τη σημερινή νίκη. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας».

Όσο για το που αφιερώνει το γκολ που πέτυχε:
«Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που είναι χιλιόμετρα μακριά μου και ταλαιπωρείται. Στη γυναίκα μου και την κόρη μου. Φυσικά, αφιερώνω το γκολ και στον κόσμο που είναι συγκινητικός και δεν σταματάει να μας υποστηρίζει φέτος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: