Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κασελάκης: «Παράδειγμα το μοντέλο του ΠΑΟΚ για την ανάπτυξη του μπάσκετ»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Κασελάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην έλλειψη ξένων στον ΠΑΟΚ αλλά και στις 13 νίκες όπου έχει πετύχει μέχρι τώρα ο «δικέφαλος», απόδοση που αποτελεί ρεκόρ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός πως πλέον στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ξένος παίκτης:

«Αυτό το μοντέλο ανάπτυξης θα πρέπει να γίνει όχι μόνο για εξυγίανση και ανάγκη αλλά και υπό μορφή ανάπτυξης του μπάσκετ. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό και μέσα σε αυτό εντάσσονται όσοι ξένοι ήρθαν στην ομάδα. Οι έλληνες παίκτες ξέρουν περισσότερο τη φανέλα κάθε ομάδας, τα αποδυτήρια και για αυτό βλέπουμε πως βγάζουν παραπάνω πάθος σε πολλές περιπτώσεις».


Για 13 νίκες- απόδοση ρεκόρ- που έχει σημειώσει φέτος ο ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα αλλά εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ σταθερά βήματα ανόδου και το κάτι παραπάνω που δίνει ο καθένας βγαίνει στο παρκέ και παίρνουμε τις νίκες».


Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

«Η ομάδα είναι μια χαρά, περιμένουμε τους τραυματίες μας. Στηρίζουμε αυτό το μοντέλο. Το στηρίζουμε παίκτες, προπονητές και διοικούντες. Η ομάδα μπορεί να στηριχθεί σε όλους τους παίκτες και μπορεί να πάρει το 100% από τον καθένα. Είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει το μπάσκετ».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: