Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο άγνωστος… ΑΕΚτζής!

Μετά το «Χ» με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ στρέφεται στον «άγνωστο Χ» που θέλει να τη βοηθήσει. Τη Δευτέρα γίνεται -νόμιμα πλέον- το ΔΣ που θ’ αποφασίσει αν κάνει δεκτή την ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ.

Ο άγνωστος… ΑΕΚτζής

Από την ακύρωση του Δ.Σ. ως παράνομου και την άρνηση της προσφοράς εξαιτίας των ενστάσεων του Αντώνη Ηλιόπουλου, ως τη δημόσια αντιπαράθεση του τελευταίου με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Κι από την παραίτηση του κ. Ηλιόπουλου, ως την ανακοίνωση των παικτών που ευχαριστούσε τον άγνωστο επιχειρηματία και τα «σενάρια» που αναπτύχθηκαν έπειτα για την ταυτότητά του.

Μετά τη γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του, Άκη Λιμοντζόγλου, ωστόσο (στην οποία ξεκαθάρισε ότι μόνη πρόθεση του πελάτη του είναι να βοηθήσει ανιδιοτελώς την ΑΕΚ και όχι να συμμετάσχει στην ΑΜΚ) τη Δευτέρα αναμένεται να δρομολογηθεί οριστικά το θέμα της ταμειακής διευκόλυνσης που θέλει να κάνει εκείνος στην ΠΑΕ.

Εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι λοιπόν στις προθέσεις του επιχειρηματία (κάτι για το οποίο υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά του στους ανθρώπους της ΑΕΚ) το ΔΣ που θα γίνει χωρίς κανένα νομικό κώλυμα αυτή τη φορά τη Δευτέρα θα αποφασίσει αν και με ποιους όρους θα κάνει δεκτό το ποσό των 300.000 ευρώ που προτείνεται.

Ένα ποσό που δεν θα λύσει φυσικά τα προβλήματα της ΑΕΚ, αλλά -εφόσον εξασφαλιστεί και τυπικά πως θα αφορά ταμειακή διευκόλυνση χωρίς κανένα άλλο αντάλλαγμα- θα αποδειχθεί πολύτιμο για να πάρουν λεφτά οι παίκτες, κάποια έναντι οι υπάλληλοι και μια ανάσα η Ερασιτεχνική.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: