Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Περιμένει λεφτά και Βιντιάδη!

Την ώρα που αναμένεται σήμερα η έγκριση από το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ για την άτοκη ταμειακή διευκόλυνση του άγνωστου φίλου της ομάδας, εξελίξεις περιμένουν και από την πλευρά Βιντιάδη.

Περιμένει λεφτά και Βιντιάδη

Επαφές σε Λονδίνο και με Υπουργείο Ανάπτυξης ο Βιντιάδης

Οι ταμειακές διευκολύνσεις δεν αποτελούν μόνιμη παρά μόνο ευκαιριακή λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ, γι’ αυτό και όλοι περιμένουν εξελίξεις από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη. Ο νεαρός εφοπλιστής θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή στο Λονδίνο για επαφές με συνεργάτες του, τους οποίους αναμένεται να ενημερώσει για τις κινήσεις που έχει κάνει για να αναλάβει τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πέρα από τις επαφές που είχε με το Υπουργείο Οικονομικών για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο (έχει λάβει θετικά μηνύματα για διακανονισμό σε 48 ή 60 δόσεις), ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να είχε επαφές και με ανθρώπους του Υπουργείου Ανάπτυξης. Θέμα συζήτησης ήταν οι συμφωνίες που έχει συνάψει με τον κινεζικό όμιλο TEDA Groups για τις προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα, ενώ ίσως έγινε κουβέντα και για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Με την επιστροφή του από το Λονδίνο θα προγραμματιστεί και το ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά.

Θετικό και το β’ δείγμα του Αρκούδα που απολογείται

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από το ΕΣΚΑΝ πως και το δεύτερο δείγμα του Χρήστου Αρκούδα ήταν θετικό. Μέσα στην εβδομάδα ο νεαρός δεξιός μπακ (που ισχυρίζεται ότι στο συμπλήρωμα που πήρε δεν αναγραφόταν η απαγορευμένη ουσία που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του) θα απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή και είναι άγνωστο τι ποινή θα του επιβληθεί. Αυτή μπορεί να είναι από απλή επίπληξη μέχρι και διετής αποκλεισμός.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: