Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Ζαρντίμ: «Ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά…»

Με την… απορία έχει μείνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την απόλυσή του, ενώ με δηλώσεις σε πορτογαλικά Μέσα τόνισε ότι ήθελε να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ζαρντίμ: «Ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά…»

Με δηλώσεις στα Μέσα της Πορτογαλίας ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε ότι ενώ ο ίδιος ήθελε να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Επιπλέον δήλωσε ότι για τον ίδιο ήταν μεγάλη έκπληξη η απομάκρυνσή του, καθώς υπήρχε ένα πλάνο και πίστευε ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωνόταν ακόμη περισσότερο.

«Θα ήθελα πολύ να είχα μία συζήτηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί ήταν απασχολημένος, με αποτέλεσμα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη για μένα η απομάκρυνσή μου από την ομάδα», ήταν αρχικά τα λόγια του Ζαρντίμ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους απολύθηκα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος ήταν ο τρόπος παιχνιδιού ή η δουλειά που έκανα στην ομάδα. Είχαμε ένα πλάνο και ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύαμε. Χάσαμε κάποιους παίκτες σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα παίρναμε άλλους και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε το πρωτάθλημα αήττητος, κάτι που θα μας επέτρεπε να θέσουμε και άλλους στόχους για το Europa League».

Για την εξήγηση που του έδωσαν στον Ολυμπιακό, είπε: «Καμία εξήγηση. Δεν μου είπε κανείς το γιατί. Έμεινα έκπληκτος όταν έγινε παραμονές ενός αγώνα και με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται δέκα βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Μου είπαν ότι απολύομαι γιατί σε ένα- δύο παιχνίδια δεν παίξαμε ποιοτικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δεν αξίζει να αναρωτιέμαι άλλο και να ακολουθήσω τη νόμιμη οδό. Είναι λάθος και θεωρώ κακό να παίζεις με την προσωπική ζωή των ανθρώπων. Δεν θέλω να μπω σε “μονομαχία” γι’ αυτό το θέμα. Η προσωπική ζωή έρχεται πάντα πρώτη».

Τέλος ο Ζαρντίμ πρόσθεσε: «Ο κόσμος έχει πληροφορηθεί και ξέρει τι έγινε πραγματικά. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει 15 ή 20 φορές προπονητή. Οι φίλαθλοι έβρισκαν τον τρόπο δουλειάς μου γελοίο. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο πίστευαν κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: