Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Αν αυτή την Α1 ονειρεύονται, να τη χαίρονται»

Έξω φρενών ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός, Παντελής Κουγιός, μετά την ήττα (70-65) των Ροδιτών από τον Πανιώνιο.

«Αν αυτή την Α1 ονειρεύονται, να τη χαίρονται»
Ο Παντελής Κουγιός άφησε σαφείς αιχμές για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου στο «Βενετόκλειο», αποδίδοντας έτσι την ήττα (70-65) του Κολοσσού από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ροδίτικης ΚΑΕ προανήγγειλε την αποχώρησή του, λέγοντας πως: «Μ’ αυτούς τους ανθρώπους εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω». Από την πλευρά του, ο Βασίλης Φραγκιάς δεν ήθελε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο αναφορικά με τη διαιτησία, καθώς αρκέστηκε στο: «Και οι τυφλοί είδαν σήμερα…».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Κουγιός:

«Για άλλη μία φορά είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Δυστυχώς κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να μην βρίσκεται ο Κολοσσός στην Α1. Δεν καταλαβαίνουν μάλλον το τι σημαίνει να είσαι ομάδα της επαρχίας. Μας ζήταγαν να έχουμε ανθρώπους που να πηγαίνουν στις κληρώσεις των διαιτητών. Εμείς δεν έχουμε τίποτα, είμαστε αυτοί που… είμαστε. Αν δεν τους κάνουμε, ας πέσει η ομάδα κατηγορία. Το επίπεδο μου και γενικότερα της οικογένειας μου, δεν είναι τέτοιο για να ασχολούμαι μ’ αυτούς τους ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουν τι γίνεται με τον συγκεκριμένο διαιτητή σε όποια παιχνίδια σφυρίζει. Όλοι γνωρίζουν από πού προέρχεται ο τρίτος διαιτητής που πήρε όλα τα σφυρίγματα. Είναι από τον ίδιο σύνδεσμο και το ίδιο μέρος που προέρχεται ο διαιτητής του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη, όταν κερδίζαμε με 14 πόντους διαφορά και κατέβηκαν στα κάγκελα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Αν θέλουν μία τέτοια Ρόδο και μία τέτοια ατμόσφαιρα δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η Ρόδος έχει πολιτισμό και κουλτούρα. Αν αυτή είναι η Α1 που ονειρεύονται κάποιοι, να την χαίρονται. Εγώ αποχωρώ, δεν με ενδιαφέρει. Το τι θα κάνει η οικογένεια μου είναι δικό της θέμα. Μ’ αυτούς τους ανθρώπους εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω. Εμείς δεν βγάζουμε ανακοινώσεις όπως κάνουν όλες οι ομάδες της Α1. Εμείς κρατήσαμε ένα επίπεδο. Τελικά δεν αξίζει. Τους ευχαριστούμε πολύ τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναπούμε. Δεν αξίζει τον κόπο, εγώ δεν θα εμφανιστώ ξανά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας βοηθήσει και να ευχηθώ στον Γιάννη και τον Πανιώνιο καλή συνέχεια. Για τη διαιτησία δεν θέλω να κάνω σχόλια. Όλοι είδαν το παιχνίδι και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το καλό είναι ότι το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι για να μειώσω τη νίκη του Πανιωνίου, γιατί τον σέβομαι σαν συνάδελφο. Και οι τυφλοί είδαν σήμερα…».

Για να καταλήξει από τη μεριά των παικτών, ο Λαρόν Ντέντι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: