Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μίτσελ: «Ευκαιρία η ρεβάνς με τη Λεβάντε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι παίκτες του Ολυμπιακού διαχειρίστηκαν το ματς με την Ξάνθη, δήλωσε ο Μίτσελ που έστρεψε την προσοχή όλων στο ματς με τη Λεβάντε.

Μίτσελ: «Ευκαιρία η ρεβάνς με τη Λεβάντε»
Μετά την ήττα από τη Λεβάντε, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης και ο Μίτσελ μετά το ματς, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Επιπλέον ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αναφέρθηκα και στο ματς που έρχεται με τη Λεβάντε το οποίο και χαρακτήρισε ευκαιρία για την ομάδα του ενώ για μία ακόμα φορά… απέδειξε το επικοινωνιακό του χάρισμα, ρίχνοντας τα «καρφιά» του για την διαιτησία του Γερμανού στην Ισπανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς με την Ξάνθη: «Σήμερα το θετικότερο είναι ότι η ομάδα κατάλαβε ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει την Ξάνθη και ο τρόπος που θέλαμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, η ιδέα που είχαμε για το παιχνίδι, για την ανάπτυξή του εκπληρώθηκε κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ήμασταν οι κυρίαρχοι στο παιχνίδι τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα με την έννοια ότι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ και σε αυτό πιστεύουμε ότι οφείλετε η υπεροχή μας».

Για την παρουσία του Λυκογιάννη: «Η παρουσία του Λυκογιάννη σήμερα νομίζω ότι απέδειξε ότι είναι μία φανταστική εναλλακτική λύση για τον Χολέβας και είναι αυτό που επιδιώκουμε για όλες τις θέσεις».

Για το ματς με την Λεβάντε και αν είναι ο στόχος η νίκη: «Φυσικά γιατί εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Με όσο περισσότερο σιγουριά γίνεται και αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά και δουλεύοντας όσο περισσότερο γίνεται και το επόμενο παιχνίδι είναι μία ευκαιρία να το αποδείξουμε. Γνωρίζουμε τη δυσκολία που έχει το παιχνίδι την Πέμπτη, όμως πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε ένα παιχνίδι. Να σου δώσουν δύο πέναλτι υπέρ σου, να σου αποβάλλουν ένα παίκτη και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να κερδίσουμε και 4-0».

Δεν υπάρχουν σχόλια: