Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς Φωτάκη και Ετό η προπόνηση!

Mε προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με την Κέρκυρα στην Τούμπα. Ο Γιώργος Φωτάκης δεν προπονήθηκε αφού οι ενοχλήσεις στη μέση συνεχίζονται και δε θα προπονηθεί ούτε αύριο και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα.

Ο Ετό απουσίασε γιατί λόγω οικογενειακού προβλήματος απουσιάζει στην Ισπανία με σχετική άδεια. Πέρα από φυσιολογικές επιβαρύνσεις, λόγω του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ κανείς ποδοσφαιριστής δεν παραπονέθηκε στο ιατρικό τιμ για τραυματισμό. Ο Καμαρά δέχτηκε μεν χτύπημα στον δικέφαλο, ωστόσο δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Επίσης οι Ρομπέρτ, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, που παραπονέθηκαν στη διάρκεια του αγώνα για ενοχλήσεις, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί πρόβλημα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε προληπτικά πιο χαλαρό πρόγραμμα, λόγω επιβάρυνσης στις γάμπες και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιαδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε. Πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, αλλά και παθητικής αποθεραπείας με μασάζ και σάουνα ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: