Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Μάντζιος: «Καμία πρόταση από τον Άρη»

Καμία επαφή από τον Άρη δεν έχει ο Άκης Μάντζιος, για να αναλάβει τα «ηνία» του συλλόγου και να βοηθήσει στην παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Μάντζιος: «Καμία πρόταση από τον Άρη»
Η θέση του προπονητή παραμένει ανοιχτή στον Άρη και πολλά δημοσιεύματα έφερναν ως υποψήφιο τον Άκη Μάντζιο. Ο νεαρός τεχνικός, όμως, διαψεύδει την όποια επίσημη πρόταση από τους Θεσσαλονικείς, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του: «Είχαν ακουστεί πολλά και η αλήθεια είναι πως είχα και ενόχληση από συνάδερφους σας για να δούνε τι και πως. Ο Άρης όμως είχε προπονητή και έχει ακόμα όποτε νομίζω πως δεν είναι σωστό να κάνουμε συζητήσεις τη στιγμή που η ομάδα έχει προπονητή. Είναι ανήθικο να εκφέρεις απόψεις και να θέτεις ζητήματα όταν υπάρχει προπονητής. Επίσημα από τον Άρη δεν είχα καμία πρόταση. Έγιναν κάποιες επαφές με κάποιους ανθρώπους αλλά επίσημα δεν υπήρχε τίποτα. Κατά πόσο υπήρχε βάση δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Ο Άρης είναι Άρης, δε μπορείς να μην έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να τεθεί θέμα προπονητή αλλά όλα νομίζω είναι στις σκέψεις και στον αέρα».

Για τη μάχη για την παραμονή: «Θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Και η Κέρκυρα μετά από αυτή τη νίκη έχει ελπίδες και παραμένει ζωντανή. Έχει βατό πρόγραμμα και αν είχε πάρει και κάποιους βαθμούς ακόμα από ματς στην έδρα της θα ήταν πιο ψηλά. Θεωρώ ότι θα το παλέψει και έτσι πρέπει. Δε νομίζω πως είναι μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Ήταν δύσκολο από την αρχή λόγω του προβλήματος με την αδειοδότηση, τα παιδιά είναι νέα και δεν έχουν πείρα. Νομίζω όμως πως υπάρχουν ελπίδες».

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει δυναμική και παρουσιάζεται μεταμορφωμένος εντός έδρας. Είναι ο κόσμος, είναι η έδρα και είναι μεγάλη δύναμη. Οι προσθήκες δίνουν άλλο αέρα γιατί είναι καλοί παίκτες και πιστεύω πως παρά τα δύσκολα παιχνίδια που έχει η ομάδα θα τα καταφέρει και θα μείνει στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: