Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το πέναλτι, η αποβολή και οι ...καθυστερήσεις!!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας παίρνει θέση στον Sportdog για το πέναλτι του Βιτόλο, αλλά και για τις καθυστερήσεις που ...δεν κράτησε ο Στυλιάρας!
Ο Άρης πήρε τη νίκη στο 89΄ απέναντι στον Παναθηναϊκό με το γκολ του Κοέλιο και ο σκύλος επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Βαρούχα για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα, όπως αυτή που έδωσε ο Στυλιάρας σε πέναλτι του Βιτόλο.
«Για εμένα πέναλτι δεν υπάρχει», είπε αρχικά ο καθηγητής διαιτησίας και συνέχισε: «Εγώ δεν είδα πρόθεση, καθώς δεν ήταν και κάποιος παίκτης του Άρη πολύ κοντά για να απειλήσει. Πάντως από τη στιγμή που ο Στυλιάρας είδε πρόθεση και έδωσε το πέναλτι, θα έπρεπε να δώσει και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο».
Όσον αφορά τον χρόνο των καθυστερήσεων που κράτησε ο Στυλιάρας μετά τις διακοπές που έγιναν ενώ το ματς βρισκόταν στον έξτρα χρόνο, ο πρώην διεθνής διαιτητής είπε: «Το ματς ήταν στις καθυστερήσεις και έγιναν τόσες διακοπές, υπήρξε αλλαγή πάνω στις καθυστερήσεις και ο διαιτητής έκανε λάθος. Ουσιαστικά καθυστερήσεις δεν παίχτηκαν καθόλου στο ματς και ήταν λάθος του διαιτητή».


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: