Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Χάσαμε από… παράλειψη»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Βέροιας και πεπεισμένος ότι η ήττα της από τον Αστέρα προήλθε από μια παράλειψη στα τελευταία λεπτά εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Χάσαμε από… παράλειψη»

Ο προπονητής της Βέροιας απέδωσε την ήττα (2-1) σε μια παράλειψη, όπως ανέφερε, των παικτών του.

Κι αφού εξέφρασε παρόλα αυτά την πίστη του για παραμονή στην κατηγορία, άφησε σαφείς αιχμές για το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων (σ.σ. Ρεάνο και Μπερτίν) ώστε να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλαϊτζίδης

«Με αντίπαλο μια από τις πληρέστερες ομάδες, η Βέροια είχε υψηλότατο επίπεδο προσπάθειας. Οι καλές συνεργασίες στην άμυνα μας επέτρεψαν να κινδυνέψουμε σε λίγες φάσεις, αλλά ο αντίπαλος πέτυχε γκολ. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά πήγαμε χωρίς τέρμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να αξιοποιήσουμε μια φάση και φτάσαμε στην ισοφάριση. Μια παράλειψη μας όμως έδωσε στον αντίπαλο την ευκαιρία να πετύχει το 1-2. Η προσπάθειά μας βρίσκεται στην κορύφωση, ο καθένας πρέπει να συνεισφέρει από το μετερίζι του για τον στόχο. Έχουμε πίστη για τη παραμονή στην κατηγορία»
.

Όσο για το θέμα των δελτίων, είπε: «Σε ένα χώρο εργασίας πρέπει να υπάρχει προστασία της επένδυσης και αξιοποίησης της. Υπήρχαν από το 2004, στελέχη που με τις παραλείψεις τους δημιουργούν προβλήματα, με μικρό και μεγάλο κόστος.

Μου έλεγαν ότι θα είχαμε τα δελτία δυο ποδοσφαιριστών (Μπερτίν και Ρεάνο) που ενδεχομένως να μας βοηθούσαν. Πρέπει να αναδειχθεί το φαινόμενο, για να εκλείψει. Δεν μπορεί να μην εκδόθηκαν τα δελτία. Τους είχα μέσα στην αποστολή και τους έσβησα την τελευταία στιγμή. Αν δεν βοηθήσουν όλοι, δεν μπορεί να γίνει δουλειά»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: