Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κουστένης: «Καλό μάθημα για εμάς»

Μάθημα θα πρέπει να γίνει στους παίκτες του Περιστερίου, η ήττα (63-55) από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τζίμη Κουστένη.

Κουστένης: «Καλό μάθημα για εμάς»
Την ευκαιρία να πάρει μία εκτός προγράμματος… νίκη, απώλεσε το Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε αρκετά αμαρκάριστα τρίποντα και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τη δουλειά που έχει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης:
«Θέλω συγχαρώ τον κόουτς για την εξαιρετική του δουλειά. Φάνηκε και σήμερα γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πως είναι μια ομάδα με βάθος πάγκου. Γνωρίζαμε πως λόγω των απουσιών του ΠΑΟΚ θα συσπειρώνονταν έχοντας παίκτες που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Με όλο το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια εκτός προγράμματος νίκη. Τα περισσότερα τρίποντα που χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αμαρκάριστα.

Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς να καταλάβουμε πόσο πολλή δουλειά θέλουμε όλοι μας για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ένα καλό τεστ και σιγά-σιγά να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ίκαρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια με το φιλότιμό τους. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Εάν μπορούσαμε θα είχαμε ενισχυθεί. Και με αυτά τα παιδιά, όμως, στα παιχνίδια που θα έρθουν πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα τα καταφέρουμε. Θα είναι ευπρόσδεκτη».

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Κανονίδης είπε: «Ξέραμε εξ αρχής πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Στην επανάληψη, όμως, ήμασταν πολύ άστοχοι. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να κερδίσει. Κοιτάζουμε μπροστά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: