Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Οικονομικοί εισαγγελείς στην ΕΠΟ!!

Έρευνα από το ΣΔΟΕ έχει αρχίσει στην ΕΠΟ κατόπιν εντολής των οικονομικών εισαγγελέων μετά από καταγγελία της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την υποδομή της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή.

Οικονομικοί εισαγγελείς στην ΕΠΟ!
Προ ημερών η ΕΠΟ είχε καταγγείλει την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την υποδομή της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή. Πλέον το θέμα έφτασε στους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη-Μουζακίτη, οι οποίοι έδωσαν εντολή στο ΣΔΟΕ να αρχίσουν την έρευνα των πεπραγμένων των διοικήσεων Γκαγκάτση – Πιλάβιου.

Σκοπός της έρευνας από το ΣΔΟΕ είναι να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο αδίκημα στην υπηρεσία και κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες για εικονικές μετρήσεις σε ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο του φιλόδοξου προγράμματος της κάρτας υγείας αλλά και για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών –κυρίως- σε αθλητές ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε στις 22/9/2005 μεταξύ της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της εταιρίας OPEDEK A.E η οποία απορροφήθηκε με την σύμβαση να παραμένει σε ισχύ από την εταιρία PC SYSTEMS. Στις 19/02/2010 υπογράφηκε νέα σύμβαση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: