Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Θα δούμε για μεταγραφή…»

Καμία διάθεση για μεταγραφική ενίσχυση δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη (63-55) επί του Περιστερίου.

Μαρκόπουλος: «Θα δούμε για μεταγραφή…»
Οι αποχωρήσεις παικτών και οι τραυματισμοί έχουν αποδυναμώσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη (63-55) επί του Περιστερίου πως προς το παρόν ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν εξετάζει περιπτώσεις παικτών.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που έχει γυρίσει ματς που έχανε ακόμη και με δέκα πόντους. Με λίγες εξαιρέσεις ήμασταν συγκεντρωμένοι μέσα στο ματς. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ, τομέα σημαντικό για το συγκεκριμένο ματς. Είχαμε τέσσερις σημαντικές απουσίες. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να επιστρέψουν οι δύο και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στον τρόπο παιχνιδιού που μας διακρίνει. Εύχομαι στο Περιστέρι καλή συνέχεια και πιστεύω πως μπορεί να καταφέρει να πετύχει το στόχο του», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ:

«Αν υπάρξει κάτι μεταγραφικό θα το δούμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας στόχος και καμία διάθεση προσθήκης».

Για τον Λίνο Χρυσικόπουλο: «Ο Λίνος είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο με πολλές δυνατότητες. Ελπίζουμε να καταφέρουμε σύντομα να τον εντάξουμε στο σύνολο ώστε να βοηθήσει την ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Δέδας υπογράμμισε: «Το ματς για εμάς ήταν ιδιαίτερο λόγω απουσιών. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση στο κατέβασμα της μπάλας και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είπαμε και στο ημίχρονο πως άμα παίξουμε άμυνα και πάρουμε τα ριμπάουντ θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε. Έτσι κι έγινε. Το καλό είναι ότι αγωνίστηκαν παιδιά που μέχρι σήμερα είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι. Από την προετοιμασία κιόλας η ομαδικότητα ήταν αυτή που μας χαρακτήριζε. Μεταξύ μας γνωριζόμαστε καλά. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: