Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κισκαμπάνης: «Κακή παρένθεση, θα επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Φώτης Κισκαμπάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τα τεέυταία άσχημα αποτελέσματα των «κοκκινόμαυρων» και υποσχέθηκε πως ήταν μια κακή παρένθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιατί η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και τι φταίει:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει να είσαι, δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις. Δε νομίζω ότι δεν παίξαμε καλά λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που είχαμε. Ο Τύρναβος έκανε μισή φάση και φάγαμε δύο γκολ. Στο παιχνίδι με τον Βατανιακό χάσαμε 5 κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος ηττηθήκαμε. Δε νομίζω πως κάνουμε κοιλιά. Με τον Τύρναβο μόνο ήμασταν κακοί. Δεν πήραμε τους βαθμούς στα 3 παιχνίδια που είχαμε. Είχαμε μια κακή παρένθεση και την ξεχνάμε, την Κυριακή παμε για νίκη».


Για το αν θα επηρεάσουν την ομάδα οι κακές εμφανίσεις

«Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου, ξέρουμε πως υπάρχει και η ήττα. Οι πιο πολλοί είμαστε έμπειροι. Δε θα είναι εύκολα παιχνίδια και αν δεν είσαι σοβαρός θα το πληρώσεις αλλά πρέπει να εξαργυρώσουμε τις νίκες με την άνοδο».


Για τη διαιτησία φέτος:

«Υπάρχει μια φάση χθες που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Αν όμως ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε δε θα συζητούσαμε καν για διαιτησία».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: