Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τίμησε το έμβλημά του ο Άρης!!

Σε τέτοια ματς, όπως το Άρης – ΠΑΟ, όποιος ξέρει από πόλεμο, κερδίζει. «Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog. Εγώ ένα πράγμα είδα στο Βικελίδης. Πόλεμο! Μέσα πάντα στα ποδοσφαιρικά πλαίσια. Παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο, άλλωστε.
Γίνανε μάχες, όμως. Σκληρές κόντρες, μονομαχίες φοβερές, αφού η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Ειδικά για τον Άρη που έπαιζε την μισή κατηγορία.
Το χάνει το τρένο ο ΠΑΟ
Και ο Παναθηναϊκός, όμως, με νίκη έμπαινε δυνατά για τα πλέι οφ. Ενώ τώρα πάει να το χάσει το τρένο. Όσες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟ για την πεντάδα, έχει και η ΑΕΚ. Ίδιους βαθμούς έχουν πλέον.
Ο αγώνας της χρονιάς
Και μόνο όποιος έβλεπε τις εξέδρες καταλάβαινε ότι για τον Άρη ήταν ο αγώνας της χρονιάς. Και οι παίκτες, όμως, το είχαν αντιληφθεί. Γυάλιζε το μάτι τους. Άλλο ότι το συγκεκριμένο ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Από πάθος, όμως, ξεχείλιζε ο Άρης. Κι ας έχασε το πέναλτι ο Αγκάνθο. Δεν έσπασε ο τσαμπουκάς στην ομάδα απ’ αυτή την αναποδιά.
Από χίλια κύματα
Φαινόταν, δηλαδή, ότι ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος. Να πολεμήσει για το τρίποντο. Και στο τέλος τα κατάφερε. Έστω κι αν αυτή η νίκη πέρασε από χίλια κύματα. Με το μαχητικό πνεύμα, όμως, ο Άρης στο πιο κρίσιμο παιχνίδι τίμησε το έμβλημά του. Με τον Άρη, τον θεό του πολέμου.
Με ψυχραιμία
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κτυπήσει περισσότερο με αντεπιθέσεις. Κι αν είχε περισσότερη ψυχραιμία ειδικά εκεί που βγήκε ο Σισοκό μπροστά, ίσως και να σκόραρε. Όπως, βέβαια, πολύ ωραίο ήταν το σουτ του Μαυρία.
Το ήθελε περισσότερο
Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν έκανε συνολικά πειστική εμφάνιση. Το πάλεψε, αλλά και λάθη έκανε και νευρικός ήταν. Ο Άρης το ήθελε περισσότερο το τρίποντο και το πήρε. Αυτό φάνηκε μέσα στα 90 λεπτά.


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: