Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαντάκος: «Είχαμε ψυχή»

Στο γεγονός πως οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο με περισσότερο πάθος και ψυχή οφείλεται η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντάκος στον NovaΣΠΟΡ FM.

Διαμαντάκος: «Είχαμε ψυχή»

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντάκος στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω πως θέλαμε περισσότερο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Για τον Άρη ήταν ένα κομβικό ματς γιατί δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Αν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς αλλά μπήκαμε με ψυχή και πήραμε τους τρεις πόντους της νίκης».

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει στον Άρη τον Ιανουάριο: «Σίγουρα έχουν βοηθήσει οι προσθήκες στον Άρη. Στα πρώτα ματς, οι μεταγραφές δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά βρήκαμε τα πατήματα μας και τον ρυθμό μας και έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο».

Για το σε ποια θέση του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται: «Η θέση που μου αρέσει περισσότερο να παίζω είναι φορ αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω και ως εξτρέμ. Παλιότερα αγωνιζόμουν στην θέση αυτή οπότε την ξέρω».

Για το αν ο Άρης έχει αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού: «Τον κίνδυνο δεν τον έχουμε αποφύγει. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία. Αλλά αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι όπως και χθες τότε σίγουρα θα τα καταφέρουμε».

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Μιχαλήτσου από τον πάγκο του Άρη και τους προσωπικούς του στόχους: «Δεν έχω μάθει κάτι περισσότερο σχετικά με την αποχώρηση του Γιάννη Μιχαλήτσου από τον πάγκο της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ύστερα από τόσο μεγάλη νίκη θα πρέπει να φύγει ο προπονητής. Εγώ θέλω να τα πάω καλά τώρα στον Άρη και το καλοκαίρι να διεκδικήσω μια θέση στον Ολυμπιακό γιατί πιστεύω πως έφτασε η ώρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: