Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Θα σε κάνω να παίξεις το Πάσχα»

Ένα απίστευτο περιστατικό με τον διαιτητή κατήγγειλε μετά το τέλος της αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης του Εθνικού Γαζώρου.

«Θα σε κάνω να παίξεις το Πάσχα»
Τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή Κωνσταντινίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή αποκάλυψε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης.

Ο μέσος των Σερραίων αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον «γηραιό» και μετά το τέλος του αγώνα πήγε και είπε στο ρέφερι ότι είχε κακή απόδοση και δεν σφύριζε σωστά.

Η απάντηση που έλαβε, όπως δηλώνει ο Κωνσταντινίδης, ήταν ότι: «θα σε κάνω να παίξεις το Πάσχα». Αυτό το συμβάν ανέφερε ο παίκτης του Εθνικού Γαζώρου με δηλώσεις του, τονίζοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή.

«Πήγα και είπα μετά το τέλος της αναμέτρησης στον διαιτητή και του είπα όταν ήταν πολύ κακός. Αμέσως μου έβγαλε δύο κίτρινες κάρτες και μου είπε ότι θα σε κάνω να παίξεις το Πάσχα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο και θα πρέπει να προσέχουν οι αρμόδιοι τους διαιτητές που ορίζουν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: