Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Φάμπρι: «Λείπουν οι προσωπικότητες»

Για μια ακόμη φορά ο Φάμπρι μίλησε χωρίς φόβο και πάθος. Μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Άρη ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό λείπουν οι παίκτες με προσωπικότητα.

Φάμπρι: «Λείπουν οι προσωπικότητες»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: Πιστεύω ότι κέρδισε ότι η ομάδα που συμπεριφέρθηκε σωστότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη και θα ήθελα να τον συγχαρώ. Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ και τον κόσμο του. Για το παιχνίδι λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς. Είχαμε καλή συμπεριφορά, όμως δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αύριο ή μετά από ένα μήνα».

Για την παρουσία της ομάδας του:
«Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν την νίκη όμως δεν είχε την ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά. Με κάθε σεβασμό, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, όμως οι παίκτες του Άρη άφησαν τη σάρκα τους στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έκανε τη διαφορά. Τα πράγματα πλέον γίνονται πιο δύσκολα. Αφήνουμε ανεκμετάλλευτες σημαντικές ευκαιρίες και είναι δύσκολο για εμάς να πάρουμε μπροστά. Μας λείπει στο τελευταίο δεκάλεπτο να είμαστε πιο κοντά στην αντίπαλη εστία. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και πάντα μπορούμε να ελπίζουμε».

Για το τι έφταιξε και δέχτηκε πάλι γκολ στο τέλος η ομάδα του: «Δεν ξέρω, ενδεχομένως η έλλειψη συγκέντρωσης και προσοχής να έπαιξε το ρόλο της. Νομίζω όμως ότι και πριν τον ερχομό μου, αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο στο 90’ , στον Αστέρα η ισοφάριση ήρθε στο 95΄, στον Ατρόμητο στο 88΄. Είναι αλήθεια ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά. Όλα έχουν τη σημασία τους. Μπορεί να πρόκειται για κακοτυχία ή για κάτι άλλο. Δεν πιστεύω ότι η κούραση αποτελεί τον λόγο που δεχόμαστε γκολ».

Για τον Άρη: «Δεν είδα όλο το πρωτάθλημα για να μπορώ να κρίνω τη θέση του Αρη. Απ΄ όσο είδα οι παίκτες του παίζουν με καρδιά και αυταπάρνηση και βοηθιούνται πάρα πολύ από τον κόσμο τους. Θεωρώ ότι για όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μια ομάδα κυρίαρχος, με εξαιρετικό κοινό. Αυτή τη στιγμή η ομάδα υποφέρει σε αθλητικό επίπεδο και υστερεί σε προσωπικότητες. Βρίσκεται σε μία θέση που δεν αναλογεί στην ιστορία της. Ποιος φταίει δεν ξέρω. Εγώ πάντως δουλεύω με όλη μου τη θέληση».

Για τα όσα γράφτηκαν μέσα στην εβδομάδα:
«Θεωρώ μεγάλη ντροπή να λέγονται ψέματα και πράγματα που δεν συμβαίνουν. Ειπώθηκαν ψέματα, με πρωταγωνιστές παίκτες που δεν ήταν στην προπόνηση. Όλα αυτά είναι ντροπή και αυτός που τα αναπαράγει δεν είναι άνθρωπος. Πάνω απ’ όλα υπάρχει η ανθρωπιά. Δε λέω τίποτα παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: