Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση που διαψεύδει όσα γράφτηκαν εξέδωσε ο Άρης!

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει όσα γράφτηκαν και αναφέρθηκαν λανθασμένα ως δηλώσεις του Γιάννη Μιχαλήτσου στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου. Στο κείμενο επίσης αναφέρεται η αυτούσια τοποθέτηση του προπονητή των «κιτρίνων», από το στόμα του οποίου δε βγήκαν ποτέ οι λέξεις «εγώ δεν έκλεψα», όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε από μερίδα του Τύπου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με την παραποίηση που έγινε από διάφορα Μέσα σε κομμάτι των δηλώσεων του προπονητή του ΑΡΗ, Γιάννη Μιχαλήτσου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παραθέτει αυτούσιο και κατά γράμμα το επίμαχο σημείο των δηλώσεων που παραποιήθηκαν, όπως αυτές είναι καταγραμμένες στο Web TV στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού (http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediaFiletypeid=2&mediafileid=363526).

«Επειδή στον ΑΡΗ την έχω πληρώσει πολλές φορές χωρίς να το αξίζω αυτό το πράγμα, δεν θέλω να τα βάλω αυτήν την στιγμή στην συζήτηση, αλλά νιώθω πολλές φορές, γιατί έχουν περάσει διάφοροι από εδώ, πήραν χρήματα, κάναν χίλια δυό και δεν κατηγορήθηκε κανένας. Πάντα ήμουν το εύκολο θύμα. Αυτό είναι μια πικρία. Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει λεφτά από τον ΑΡΗ, έχω φέρει λεφτά και όταν έφυγαν σαν μεταγραφή σαν παίκτης, έχω φέρει λεφτά με παίκτες, οι οποίοι πουλήθηκαν και μιλάω για τον Χαριστέα, τον Βανγκέλι και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον οποίο δεν έφερα, αλλά καθιέρωσα βασικό στην ομάδα του ΑΡΗ και όλα τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ μόνο έχει πουλήσει τέσσερις παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: