Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το ευχαριστώ του Ραπτάκη!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΣΑΠ για την κατάσταση της υγείας του, εξέδωσε ο παίκτης της Λάρισας, Δημήτρης Ραπτάκης.

Το ευχαριστώ του Ραπτάκη
Τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ που βρέθηκαν στο πλευρό του ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσής του ο αμυντικός της Λάρισας, Δημήτρης Ραπτάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής το τελευταίο χρονικό διάστημα αισθανόταν ενοχλήσεις στο ισχίο κάτι που τον είχε αναγκάσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ωστόσο, οι πόνοι δεν υποχώρησαν, με αποτέλεσμα ο Ραπτάκης να πάρει την απόφαση να εγχειριστεί και να επιστρέψει δριμύτερος.

Η επέμβαση που έγινε ήταν επιτυχής και ο χρόνος αποθεραπείας του 25χρονου παίκτη υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Στο πλευρό του Ραπτάκη καθόλη τη διάρκεια της υγείας του υπήρχαν άνθρωποι του ΠΣΑΠ δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους στον στόπερ της Λάρισας, ο οποίος με τη σειρά του εξέδωσε ανακοίνωση, προκειμένου να τους ευχαριστήσει γι' αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αμυντικού της Λάρισας, Δημήτρη Ραπτάκη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την υποστήριξη και την συμπαράσταση που μου πρόσφερε απλόχερα μέσα από την προσωπική τους παρουσία την ημέρα της εγχείρησης μου στο ευγενειδιο νοσοκομείο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους που διέθεσαν χρόνο για να μου δείξουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους όπως και σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή που περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές όπως και εγώ αυτή την στιγμή.

Μέσα από προσωπική εμπειρία όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εμπιστευτούμε και να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες που κάνει ο ΠΣΑΠ για το καλό των ποδοσφαιριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: