Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σαββίδης: «Βρήκαμε ξανά την ψυχολογία μας»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Σαββίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου αλλά και τον στόχο της ομάδας τον οποίο θα πετύχουν αν συνεχίσουν με δύναμη και πάθος.


Για το χθεσινό παιχνίδι και αν ήρθε εύκολα η νίκη:

«Δεν ήρθε εύκολα η νίκη, προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε με πολύ πάθος και θέλαμε από την αρχή να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ήταν θέμα ψυχολογίας. Μας έλειπε, τώρα όμως την έχουμε ξαναβρεί».

Για τις δηλώσεις του Βαγγελόπουλου ότι το παιχνίδι αυτό το αντιμετώπισαν σαν να ήταν το πρώτο τους:

«Ναι έτσι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο στο τέλος, σαν τελικό».

Για αυτό που πρέπει να προσέξει ο Ηρακλής ώστε να πετύχει τον στόχο του:

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια ψυχολογία και σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το καλύτερο ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν έχει πάθος και θέληση, γιατί αυτά κυριαρχούν, θα τα καταφέρει».

Για το Πρωτάθλημα είπε:

«Είναι ένα αρκετά δύσκολο Πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Είναι σκληρό με πάθος και δύναμη. Όποια ομάδα έχει περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη κερδίζει. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα».

Για την χημεία της ομάδας και την ενίσχυση που έγινε το Γενάρη:

«Πιστεύω δείξαμε ότι έχουμε τη χημεία που είχαμε. Έγιναν πολλές αλλαγές και δε γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Τώρα έχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το αν υπάρχει κάποιο φαβορί:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί. Εύκολα βρίσκεσαι κάτω στη βαθμολογία. Δεν πιστεύω ότι ξεχωρίζει κάποιος μέχρι τώρα».

Τέλος, για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο:

«Υπομονή, δε χρειάζεται πανικός. Όλοι μαζί θα παλέψουμε. Ο κόσμος πιέζει γιατί αγαπάει την ομάδα και την θέλει στη Σούπερ Λιγκ. Αν συνεχίσουμε με δύναμη και πάθος θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: