Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κάιπερ: «Αν δεν βάλουμε γκολ…»

Στο επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Νίκι Κάιπερ μετά και την ήττα της ομάδας του από τον Άρη.

Κάιπερ: «Αν δεν βάλουμε γκολ…»

«Πιστεύω ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν σκοράρουμε και αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Είχαμε σε αυτά τα παιχνίδια κάποιες ευκαιρίες, όπως το δοκάρι σήμερα, αν βρούμε τον δρόμο να σκοράρουμε θα είναι πιο εύκολα μετά για μας», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός.

Όσο για την συνέχεια, είπε: «Σίγουρα είναι δύσκολα αλλά ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να τα καταφέρουμε . Πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Αρχής γενομένης από τα δύο επόμενα ματς που έχουμε στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει πίεση γιατί είμαστε μεγάλος σύλλογος και οφείλουμε να είμαστε στα πλέι οφ . Πρέπει να βελτιωθούμε και στα τελευταία βήματα που απομένουν, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τα καταφέρουμε»

Τέλος, ερωτηθείς για το επεισόδιο που γράφτηκε ότι υπήρχε μέσα στην εβδομάδα με τον Φάμπρι, απάντησε: «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Οπότε δεν νομίζω ότι ήταν αυτό το πρόβλημα. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί ενωμένοι και πιστεύω ότι θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: