Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Περιμένουμε την ΑΕΚ για Μητρόπουλο»

Το μπαλάκι στην ΑΕΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Παύλου Μητρόπουλου πέταξε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στο sport-fm.gr.

«Περιμένουμε την ΑΕΚ για Μητρόπουλο»

Αυτό είναι το ποσό που έχουν συμφωνήσει ΑΕΚ και Παναιτωλικός προκειμένουν να γίνει η μεταγραφή και αυτό ισχύει μέχρι το τέλο Μαϊου. Ο πρόεδρος τους Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μίλησε στο sport-fm.gr και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν τον έχει πλησιάσει κανείς από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και τόνισε πως περιμένει την ΑΕΚ να κάνει την κίνηση της.

Διαβάστε όσα είπε στον Μιχάλη Ηλιού ο Φώτης Κωστούλας:

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τον Παύλο Μητρόπουλο. Αν η ΑΕΚ θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη χρειάζονται 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος Μαϊου. Εμείς είμαστε δεσμευμένοι προς την ΑΕΚ έως εκείνη την ημερομηνία. Όμως κανείς από την ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου.

Το κλίμα μεταξύ των δύο διοικήσεων είναι άψογο. Το καθορισμένο ποσό είναι αυτό που είναι και αν έχει η ΑΕΚ κάτι άλλο να μας προτείνει και μας ικανοποιήσει και εμάς τότε θα το συζητήσουμε. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία προτεραιότητα έχει η ΑΕΚ και καμία άλλη ομάδα.

Με τον Παύλο Μητρόπουλο έχουμε άριστη σχέση. Έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Γνωρίζω και καταλαβαίνω πως θα θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και έχει δεθεί μαζί της αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ικανοποιηθούμε και εμείς. Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Πάντως μέχρι στιγμής δεν μας έχει πλησιάσει κανείς ούτε από την ΑΕΚ ούτε από καμία άλλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: