Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κωνσταντινίδης: «Δύσκολο να προβλέψεις ποιες ομάδες θα ανέβουν»

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη χθεσινή κόκκινη κάρτα που δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή, την υπόθεση- άνοδο αλλά και τη φετινή πορεία του «γηραιού».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή αποβολή του μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή:

«Έγιναν κάποια πράγματα στο τέλος που δεν μπόρεσα να καταλάβω. Οι νεαροί διαιτητές δεν έχουν το σθένος και πληρώνουμε τα λάθη τους. Εγώ δε θεώρησα πως ευνοήθηκε ή αδικήθηκε η ομάδα μου αλλά πως ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη εκατέρωθεν. Διέκοπτε το παιχνίδι συνεχώς και δεν άφηνε το πλεονέκτημα. Του είπα στο τέλος του παιχνιδιού, χωρίς ένταση και διαμαρτυρία, πως είναι πολύ κακός διαιτητής. Και εκείνη τη στιγμή μου βγάζει μια κιτρίνη κάρτα. Έπειτα του είπα πως παρότι μου έβγαλε κάρτα είναι πολύ κακος διαιτητής. Αμέσως μου έβγαλε δεύτερη κιτρίνη. Δεν ξέρω καν το όνομα του. Δεν ξέρω ποιος τους ορίζει και τους καθορίζει αλλά πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή».


Για τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής ψάχνει να βρει τα πατήματα και το ρυθμό του. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Χθες ίσως τον βοηθήσαμε και εμείς που παίξαμε πολύ άσχημα. Έχει δυνατότητες και οι ομάδες που παλεύουν για την άνοδο είναι ισοδύναμες και θα παιχτεί στη λεπτομέρεια. Δε θεωρώ πως έβγαλε κάποιο προτέρημα ή πως υστέρησε κάπου πολύ. Έχει ποδοσφαιρικά καλούς παίκτες σε ποιότητα, από κει και πέρα υπάρχουν κάποια αμυντικά κενά που εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε. Η νίκη του Ηρακλή ήταν πεντακάθαρη».


Για το αν ο Ηρακλής θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ:

«Δε μπορείς να πεις ακόμη τίποτα. Κάποιες άλλες ομάδες είναι λίγο πιο μπροστά, όχι βαθμολογικά. Σαν ομάδες είναι λίγο πιο μπροστά. Ο Παναιτωλικός που είναι πίσω τώρα, πιστεύω πως θα κάνει σερί. Η Καλλονή και ο Βόλος θα διεκδικήσουνε την άνοδο δυναμικά. Ο Εργοτέλης είναι επίσης φαβορί. Ο Ηρακλής έρχεται πίσω από αυτές τις ομάδες, μαζί με τον Πανσσεραϊκό. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και η βαθμολογία είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: