Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ίλιτς: «Θα φανεί η αξία του Ντε Βινσέντι»

Η αξία του Τόμας Ντε Βινσέντι θα φανεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς.

Ίλιτς: «Θα φανεί η αξία του Ντε Βινσέντι»
Σίγουρος ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ο Μπράνα Ίλιτς.

«Η αξία του θα φανεί. Είναι πολύ για την καριέρα του που θα πάει σε μια μεγάλη ομάδα», τόνισε ο Σέρβος φορ και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο ΠΑΣ Γιάννινα να συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League:

«Νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχω αγωνιστεί στα προκριματικά της διοργάνωσης με την Βοϊβοντίνα».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς στο «Εθνοσπόρ»

Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα βγει στο Europa League, έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει, αλλά και να διακριθεί;

«Ναι, νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχω αγωνιστεί στα προκριματικά της διοργάνωσης με την Βοϊβοντίνα, ξέρω πως είναι και σίγουρα δεν υστερούμε σε κάτι, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά».

Θα στερηθείτε… τον Ντε Βινσέντι. Σύσσωμος ο Τύπος έγραψε πρόσφατα πως έκλεισε στον Ολυμπιακό. Με δεδομένο ότι τα περισσότερα γκολ που έχεις πετύχει είναι από δικές του ασίστ, σε αγχώνει η απουσία του;

«Πριν έρθω στην ομάδα είχα δει βίντεο και είχα διαπιστώσει αμέσως το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι ο Τόμας. Περίμενα πως θα τα πάμε τόσο καλά. Σε περίπτωση που δεν είναι εδώ του χρόνου σαφώς και θα μου λείψει πολύ. Και ναι, το σκέφτομαι πως θα είναι δίχως εκείνον».

Έχοντας βρεθεί σε ομάδες πρώτης γραμμής, τι συμβουλή θα του έδινες για τον Ολυμπιακό;

«Να παραμείνει ήρεμος. Ωστόσο, ο Τόμας είναι προσγειωμένος χαρακτήρας. Έχει την προσωπικότητα. Η αξία του θα φανεί. Είναι πολύ για την καριέρα του που θα πάει σε μια μεγάλη ομάδα, θα προπονηθεί σε πολύ καλό βαθμό και θα βελτιώσει την ποιότητά του».

Η μεταγραφή σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο σε απασχολεί;

«Όχι. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε, στην Ελλάδα κάθε έξι μήνες υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε στην επόμενη τι κάναμε;».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ολυμπιακό;

«Έχω παίξει στη μεγαλύτερη Παρτιζάν της σύγχρονης ιστορίας της, στη Βοϊβοντίνα που ήταν το Νο3 του σερβικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτές οι ομάδες νομίζω πως υπολείπονται του Ολυμπιακού. Είναι μια ομάδα υψηλού επίπεδου».

Απέναντι στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό δυσκολεύτηκες περισσότερο;

«Σίγουρα με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση και άλλωστε αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα, αλλά νομίζω πως έχει περιθώρια βελτίωσης».

Από τις υπόλοιπες με τις οποίες θα κοντραριστείτε για την Ευρώπη, ποια υπολογίζεις περισσότερο;

«Τον Λεβαδειακό. Έχει ποιοτική ομάδα. Αλλά και ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει».

Η UEFA διερευνά για «στημένα» ματς. Εσένα, έχει προσπαθήσει ποτέ κάποιος να σε πλησιάσει.

«Ποτέ. Στη Σερβία, όπως και στην Ελλάδα, ακούγονται πολλά. Στην Ελλάδα αυτό που έχω καταλάβει είναι πως σε κάθε ματς πρέπει να δίνεις το 100% για να κατακτάς ένα καλό αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, που είναι δύσκολο να τον κερδίσεις, όλα τα άλλα ματς είναι ρευστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: