Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σήμερα η επικύρωση για το Μακεδονία Παλλάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή του συνεδρίαση το δσ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα επικυρώσει τη μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς για τους επόμενους 12 μήνες στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη Black&White. Η εταιρεία Black&White του Ρώσου ομογενή και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη επικράτησε στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε στις 4 Φεβρουαρίου το ΙΚΑ ΕΤΑΜ καθώς πρόσφερε μηνιαίο μίσθωμα 95.000 ευρώ.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, υπήρξε καθυστέρηση αρκετών ημερών στην ανακοίνωση του οριστικού αποτελέσματος του διαγωνισμού καθώς εξαιτίας των καταλήψεων στο ΙΚΑ από τους υπαλλήλους των διαγωνισμών Κ8 και Κ9 του ΑΣΕΠ δεν ήταν δυνατό να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι δύο που κατέθεσαν προσφορές ήταν η ξενοδοχειακή επιχείρηση από την Πάρο Aenaos (81.000 ευρώ) και η Grecotel, του ομίλου Δασκαλαντωνάκη (51.000 ευρώ). Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ δρομολογεί παράλληλα τις διαδικασίες ώστε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 να βγει στον αέρα ο νέος διαγωνισμό που θα αφορά τη μακροχρόνια μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς. Στόχος να υπάρξει ανάδοχος τον Φεβρουάριο του 2014 και να μην κλείσει το ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: