Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον Ισπανό που έλαμψε στη Λιβαδειά, αλλά και για τις υπόλοιπες μετοχές του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου που έκαναν limit up αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ο Νούνο Κοέλιο είναι το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης, χάρη στο γκολ ζωής που πέτυχε για τον Αρη, κι είναι μακράν της επόμενης η μετοχή με τη μεγαλύτερη άνοδο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Υπήρξαν όμως κι άλλες μετοχές που κινήθηκαν σε υψηλές τιμές αυτό το Σαββατοκύριακο. Κι υπήρξε και μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα άφιξη. Στην πρώτη του παρουσία στο βασικό σχήμα του Λεβαδειακού, ο Καγιεχόν φώναξε ότι είναι δίδυμος του Καγιεχόν της Ρεάλ, δηλαδή λαχείο για τη Λειβαδιά.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: Εχει δικαίωμα να βγει παρέλαση το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι ο πρωταγωνιστής της πόλης με το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού. Ενας αξιόλογος Πορτογάλος μέσος, από τους πιο αξιόπιστους του φετινού Αρη, πέτυχε ένα γκολ που θα φωτίσει την προσφορά του, η οποία συχνά περνούσε, άδικα, απαρατήρητη.
ΧΟΥΑΝ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΓΙΕΧΟΝ: Ενα από τα μεγαλύτερα λαχεία αυτής της μεταγραφικής περιόδου φαίνεται ότι κλήρωσε για τον Λεβαδειακό. Ο δίδυμος αδερφός του ... κανονικού, του γνωστού Καγιεχόν, της Ρεάλ Μαδρίτης, χόρεψε στο βρεγμένο τερέν της Λιβαδειάς και έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα μείνει για πολύ εκεί, αφού ο Λεβαδειακός, εφόσον ο 26χρονος Ισπανός κάνει ανάλογο φινάλε, θα τον πουλήσει.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ: Ο Φάμπρι τον είχε για να τον βγάλει από την 11αδα. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής απέκρουσε το πέναλτι του Αγάνθο και κράτησε ψηλά την τιμή της μετοχής του σε μια δύσκολη γι' αυτόν στιγμή. Κι επειδή δεν έφταιγε για το γκολ που δέχθηκε, είναι (λογικά) βέβαιο ότι θα κρατήσει τη θέση του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ: Κανείς, ούτε ο ίδιος ξέρει, αν η Κέρκυρα έχει σοβαρές πιθανότητες να σωθεί. Ο 24χρονος επιθετικός όμως έγινε το πρόσωπο του νησιού, κι έκανε αισθητή σε όλη την αγορά την μεταγραφή του από τον Αρη. Του χρειάζονται ένα – δύο γκολ ακόμη για να εξασφαλίσει καλό συμβόλαιο είτε παραμείνει η Κέρκυρα στην Superleague είτε όχι.
ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Προφανώς και δεν ανακαλύπτουμε τώρα ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό κεντρικό αμυντικό. Η εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ όμως είναι η καλύτερη από τις τέσσερις που έχει προλάβει να κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κροάτης διεθνής αμυντικός, που έχει προσθέσει ποιότητα στον ΠΑΟΚ.
ΞΕΝΟΦΩΝ ΦΕΤΣΗΣ: Ο Εβαλντ Λίνεν του βρίσκει ρόλο και ο 21χρονος μέσος αρχίζει να ανεβάζει την τιμή της μετοχής του και να δικαιολογεί όσα είχαν ακουστεί προ ετών για το ταλέντο του. Ενα γκολ του λείπει για να αναδειχθεί αυτό που κάνει στα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ. Αν δουλέψει και δεν ξεχαστεί, θα 'ναι ένας από τους βασικούς της επόμενης ημέρας για την ΑΕΚ.
ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ: Ακόμη μια εκτός έδρας νίκη. Ακόμη μια φορά μόνος δεύτερος στη βαθμολογία ο Αστέρας του. Είναι, μακράν του επόμενου, ο προπονητής της αγωνιστικής. Κι ένα από τα φαβορί για προπονητής της σεζόν, αν κάνει φινάλε ανάλογο αυτών που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα με την ομάδα της Τρίπολης.