Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Λίνο: «Το ίδιο δυνατά στη συνέχεια»

Στον δρόμο των επιτυχιών πρέπει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Λίνο μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας και εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Λίνο: «Το ίδιο δυνατά στη συνέχεια»

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στην εύκολη νίκη επί της Κέρκυρας και τόνισε ότι από αύριο εκείνος και οι συμπαίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο μετά από αρκετά χρόνια.

Αυτή, άλλωστε, είναι η… εντολή που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ της ομάδας στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και σήμερα έδωσα το 100%. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα ακόμη και όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και εγώ σήμερα έκανα ένα λάθος που δεν ήταν ότι καλύτερο. Τέλος πάντων το θετικό είναι ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο με τη νίκη μας…».

Για το αν μετά από ένα χρονικό διάστημα οι παίκτες του Δώνη σκέφτονταν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:

«Όχι, σε κανένα σημείο δεν σκεφτόμασταν τον αγώνα αυτό. Μπήκαμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και ίσως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα να έκανε και συντήρηση δυνάμεων. Από αύριο θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και εκεί θέλουμε να μπούμε το ίδιο δυνατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: