Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Όποιος δεν το καταλάβει θα δούμε τι θα γίνει…»

Το καμπανάκι στους παίκτες του Κολοσσού που θέλουν να αφήσουν την ομάδα για… άλλο προορισμό χτύπησε ο Βασίλης Φραγκιάς.

«Όποιος δεν το καταλάβει θα δούμε τι θα γίνει…»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Κολοσσό, ο τεχνικός των «θαλασσί», Βασίλης Φραγκιάς, αμέσως μετά το τέλος του ματς στην Πάτρα, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στους γηπεδούχους. Ο Έλληνας προπονητής όμως είχε και ένα… μήνυμα για τους παίκτες εκείνους της ομάδας του που έχουν αρχίσει να σκέφτονται αλλού τη συνέχεια της καριέρας τους…

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Απόλλωνα και τον προπονητή του, Νίκο Βετουλά. Ο Απόλλωνας είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και είναι μεγάλη χαρά που γίνεται αυτό σε αυτή την ομάδα που έχει μπασκετικό γήπεδο και είναι άξια συγχαρητηρίων. Η σημερινή της νίκη δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Εμείς σε καμία στιγμή δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και ο Απόλλωνας ήλεγχε για 40 λεπτά το ματς. Έχω πολλά παράπονα από τους παίκτες μου. Άκουσα την περασμένη αγωνιστική τις δηλώσεις του Βετούλα για τους παίκτες και βρισκόμαστε και εμείς σε αντίστοιχη θέση», είπε αρχικά ο κόουτς των Ρόδιων και συνέχισε:

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως η ομάδα έχει σωθεί, για μένα όμως δεν έχει σωθεί, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Υπάρχουν σειρήνες λένε στους παίκτες να φύγουν για το εξωτερικό και έχουμε αρχίσει και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Σε συνεννόηση με την διοίκηση δεν θα γίνει τίποτα από αυτά, καθώς η ομάδα είναι ένα πολύτιμο σωματείο και στην Α1 και στις μακρότερες κατηγορίες που αγωνιζόταν. Εμείς σε όλα τα παιχνίδια και στο επόμενο θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Όσοι σκέφτονται ότι η διοίκηση θα τους αφήσει να φύγουν για τη γη της επαγγελίας, να ξέρουν πως δεν θα γίνει τίποτα. Ο Κολοσσός έχει ιστορία, πέρυσι κάναμε την καλύτερη μας χρονιά όμως πλέον είμαστε σε χαμηλό επίπεδο και παλεύουμε να σωθούμε. Όποιος δεν το καταλάβει θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για το γεγονός πως ο κόσμος χειροκρότησε ακόμα και την φάση της θεαματικής τάπας του Όσμπι στον Γκράντ είπε: «Στην Πάτρα έχουν μεγαλώσει με μεγάλα ματς και έχουμε δει πως διαθέτει κοινό που ξέρει και καταλαβαίνει μπάσκετ. Σήμερα ήταν μια άψογη εικόνα και ευχαριστιέσαι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα».

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα και νυν του Κολοσσού, Φανης Κουμπούρας, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που γυρνάω στην Πάτρα, πέρασα δυο χρόνια στον Απόλλωνα και χαίρομαι που έχει βρει τον δρόμο του και είναι εκεί που του αξίζει και μακάρι να πάει πιο ψηλά. Για το ματς θα πω πως ήταν το ριπλέι του αγώνα του πρώτου γύρου, σαν να βάλαμε την κασέτα μέσα και την ξαναείδαμε. Δεν βγάλαμε όση ενέργεια θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε σε κανένα σημείο τον Απόλλωνα, ο οποίος πήρε μια εύκολη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: