Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Πάνοπλος» για τη νίκη!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Πάνοπλος» για τη νίκη
Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος τα προβλήματα απουσιών παικτών για τον Πανιώνιο φαίνεται πώς αποτελούν παρελθόν.

Μπορεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να αποχώρησε από τον πάγκο των «κυανέρυθρων», αλλά η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Παναγόπουλο, έφερε αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών.

Ο Έλληνας τεχνικός για την κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του, καθώς επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στην αποστολή οι Αραβίδης, Ανδράλας, Κουλουχέρης και Περιστερίδης. Πλέον το ζητούμενο για τον Πανιώνιο είναι η νίκη που θα του διώξει το άγχος και θα τον φέρει κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Η 20μελής αποστολής του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: