Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Σημάδια… ζωής!!

Η νίκη επί του ΟΦΗ όχι μόνο επανέφερε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών αλλά έδειξε πως υπάρχουν σημάδια… ζωής, που αφήνουν ελπίδες για την είσοδο στην 5άδα των πλέι-οφ.

Σημάδια… ζωής!
Χρειάστηκαν τέσσερις αγωνιστικές για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει μια νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τελευταία φορά; Το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ στις 18 Νοεμβρίου του 2011!

Χρειάστηκαν τρεις αγωνιστικές για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει μια νίκη στο πρωτάθλημα! Τελευταία φορά; Στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ατρόμητο!

Η χθεσινή επικράτηση, λοιπόν, των πράσινων επί του ΟΦΗ έσπασε ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων στο ελληνικό πρωτάθλημα! Κι όμως το σημαντικότερο και το σημείο στο οποίο μένουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι η εμφάνιση και η… υγεία που έβγαλε το τριφύλλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα μεγάλο και αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα!

Με την χθεσινή τους νίκη οι πράσινοι απέδειξαν ότι μπορούν να πάρουν νίκες και να προσφέρουν θέαμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και, βαθμολογικά, πως μπορούν να πλασαριστούν στις πρώτες πέντε θέσεις του πίνακα και να συνεχίσουν στα πλέι-οφ.


«Να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε»

Τα σημάδια… ζωής πιστοποιήθηκαν και από τις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι στελέχη της ομάδας. Ο Τοτσέ επεσήμανε ότι πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να αφήσουν πίσω τους ό,τι έχει γίνει και να συγκεντρωθούν στην προσπάθεια εισόδου της ομάδας στα πλέι-οφ.

Ο Φάμπρι, από την πλευρά του, στάθηκε και στη σημασία που είχε το τρίτο τέρμα του Παναθηναϊκού! Ο Ισπανός επεσήμανε ότι το τρίτο τέρμα ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του οι οποίοι δύσκολα είχαν καταφέρει στις προηγούμενες νίκες να «κλειδώσουν» το τρίποντο αυξάνοντας την διαφορά των τερμάτων στα δύο από την αντίπαλη ομάδα.

Πλέον στον Παναθηναϊκό το ζητούμενο είναι να συνεχίσουν αυτό που έδειξαν χθες στο ΟΑΚΑ. Μια καλή εικόνα, η οποία αφήνει ελπίδες για είσοδο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: