Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ποια Νάπολι; Η Σιένα!!

Το μυαλό τους στο ματς της Κυριακής (24/2) κόντρα στην Σιένα και όχι στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Νάπολι, έχουν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Μάτρι.

Ποια Νάπολι; Η Σιένα!
Το εγκώμιο της Σιένα «έπλεξε» σε δηλώσεις ο επιθετικός της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Μάτρι, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων που θα γίνει την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο της στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A.

«Αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι που πρέπει να μας απασχολεί είναι αυτό με τη Σιένα. Οι αντίπαλοί μας είναι σε καλή κατάσταση, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά και δε θα έρθουν στο Τορίνο για να μας βλέπουν να παίζουμε»
, τα λόγια του στράικερ των «μπιανκονέρι».

Στη συνέχεια ο 28χρονος επιθετικός μίλησε και για τα λάθη που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 1-0 από τη Ρόμα, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Νάπολι:

«Αναλύσαμε τα λάθη μας στο ντέρμπι με τη Ρόμα, καταλάβαμε γιατί ηττηθήκαμε και τώρα θέλουμε να μπούμε και πάλι στο σωστό δρόμο. Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε από τώρα τη Νάπολι, αν και δε νομίζω ότι το ματς αυτό θα είναι καθοριστικό για τον τίτλο».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: